ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΙΤΟ: ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ: ΓΚΑΡΘ ΝΙΞ ΚΑΙ ΣΙΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Cover_big

Το Έρντας είναι ένας κόσμος που βασίζεται στην ισορροπία. Ένας σπάνιος δεσμός, ανάμεσα σε ζώο πνεύμα και άνθρωπο, γεφυρώνει τον κόσμο των ανθρώπων και των ζώων. Ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν έχουν όλοι τους τούτο το δώρο· και τη βαριά ευθύνη που το συνοδεύει.

Όμως οι Κατακτητές προσπαθούν να καταστρέψουν τούτη την ισορροπία. Καταπίνουν ολόκληρες στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν εξουσία και μαζί κατακτούν και την πατρίδα της Μέιλιν. Έχοντας βαρεθεί πια να περιμένει και έτοιμη να πολεμήσει, η Μέιλιν φεύγει μαζί με το ζώο πνεύμα της, ένα πάντα με το όνομα Τζι, για τις περιοχές του εχθρού. Οι φίλοι της ξεκινούν να την προλάβουν… όμως δεν είναι οι μόνοι που την ακολουθούν.

Ο εχθρός είναι παντού.

  1. Wild-born Διαθεσιμο!
  2. Hunted Νοεμβριος
    2014
  3. Blood-ties Ερχεται
  4. Book_na Ερχεται
  5. Book_na Ερχεται
  6. Book_na Ερχεται
  7. Book_na Ερχεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ

ΓΚΑΡΘ ΝΙΞ ΚΑΙ ΣΙΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Garth_nix_sean_williams

Ο Γκαρθ Νιξ είναι συγγραφέας πολλών best seller και βιβλίων που έχουν κερδίσει βραβεία, συμπεριλαμβανομένου της Τριλογίας The Abhorsen, της σειράς The Seventh Tower, της σειράς The Keys to the Kingdom, και της σειράς The Troubletwisters (που έγραψε μαζί με τον Σιν Γουίλιαμς). Ο Γκαρθ ζει στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας μαζί με την οικογένειά του και δυο παπαγαλάκια που κάνουν πως δεν υπάρχουν όταν εμφανίζεται η γάτα του γείτονα, μα που κρατούν καλή συντροφιά σε πολλούς φιλοξενούμενους παπαγάλους.

Ο Σιν Γουίλιαμς είναι συγγραφέας της best seller σειράς των New York Times, Twinmaker και έχει γράψει μαζί με τον Γκαρθ Νιξ τη σειρά Troubletwisters. Ζει στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας μαζί με τη γυναίκα του, τους δυο προγονούς γιούς του και ένα χαριτωμένο ζευγάρι πράσινων δεντροβάτραχων που του άφησαν συγγενείς του όταν ξεκίνησαν να κάνουν το γύρω της γης.