ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ: ΜΑΓΚΙ ΣΤΙΦΒΑΤΕΡ

Cover_big

Στον κόσμο του Έρντας, μονάχα λίγοι μπορούν να καλέσουν ένα ζώο πνεύμα όπως έκαναν ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν. Ο δεσμός που μοιράζονται με τα ζώα τους είναι μια συνεργασία που τους κάνει να έχουν υπερφυσικές δυνάμεις.

Όμως τι θα συνέβαινε αν υπήρχε και άλλο τρόπος να δημιουργηθεί ένα ζώο πνεύμα και να επιβληθεί ο δεσμός, χαρίζοντας στον άνθρωπο τον απόλυτο έλεγχο; Και τι θα συνέβαινε αν τούτο το δώρο προσφέρονταν σε έναν εγωιστή… με ένα μεγάλο αντάλλαγμα;

Οι τέσσερεις νεαροί ήρωες μόλις που έχουν προλάβει να γνωριστούν και να γίνουν ομάδα. Ο δεσμός του κάθε ενός με το ζώο του δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά. Όμως τώρα θα έρθουν σε μια άγρια αντιπαράθεση με έναν εχθρό που θα παραβεί κάθε κανόνα για να τους νικήσει.

  1. Wild-born Διαθεσιμο!
  2. Hunted Νοεμβριος
    2014
  3. Blood-ties Ερχεται
  4. Book_na Ερχεται
  5. Book_na Ερχεται
  6. Book_na Ερχεται
  7. Book_na Ερχεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ

ΜΑΓΚΙ ΣΤΙΦΒΑΤΕΡ

Maggie_stiefvater

Η Μάγκι Στίφβατερ είναι συγγραφέας της best seller σειράς των New York Times, Shiver Trilogy και THE RAVEN BOYS. Ζει καταμεσής του πουθενά στη Βιρτζίνια, μαζί με τον σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά, τα τρία σκυλιά, τους δυο ποντικούς, μια γάτα, ένα ενυδρείο και δυο Κατσίκες Νάνους που ονομάζονται Στρατηγός και Συγκεκριμένος. Έχει επίσης ένα αυτοκίνητο μάρκας Καμάρο του 1973 με το όνομα Λόκι που είναι το δικό της ζώο πνεύμα.