ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ: ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΜΑΛ

Cover_big
Banner

Στον κόσμο του Έρντας, τέσσερα παιδιά πρόκειται σύντομα να ανακαλύψουν αν διαθέτουν δεσμό με ένα ζώο πνεύμα, έναν σπάνιο δεσμό ανάμεσα σε άνθρωπο και ζώο που χαρίζει μεγάλες δυνάμεις και στους δυο. Χωρισμένοι από τεράστιες αποστάσεις, ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν βλέπουν όλοι τους μια λάμψη φωτός… και έπειτα εμφανίζονται τα ζώα.

Λύκος, λεοπάρδαλη, πάντα και γεράκι. Κάθε ένα από τα παιδιά έχει καλέσει ένα θρυλικό ζώο. Τώρα η μοίρα τους έχει σφραγιστεί. Οι τέσσερεις ήρωες και τα ζώα τους πρέπει να ενωθούν ξεκινώντας για μια επικίνδυνη αποστολή. Μια σκοτεινή δύναμη από το παρελθόν αναδύεται και μονάχα εκείνοι έχουν τη δύναμη να τη σταματήσουν.

Η μοίρα του Έρντας βρίσκεται στα χέρια αυτών των τεσσάρων γενναίων… και στα δικά σου.

Κάθε βιβλίο ξεκλειδώνει βραβεία μέσα στο παιχνίδι Spirit Animals. Συνδέσου με το αντίτυπό σου για να βοηθήσεις να σωθεί το Έρντας!

  1. Wild-born Διαθεσιμο!
  2. Hunted Νοεμβριος
    2014
  3. Blood-ties Ερχεται
  4. Book_na Ερχεται
  5. Book_na Ερχεται
  6. Book_na Ερχεται
  7. Book_na Ερχεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ

ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΜΑΛ

Brandon_mull

Ο Μπράντον είναι συγγραφέας της best seller σειράς των New York Times, Fablehaven και Beyonders. Όταν ήταν παιδί, είχε έναν σκύλο, μια γάτα, ένα άλογο, μερικά χρυσόψαρα (που τα είχε κερδίσει σε μια σχολική γιορτή) και για λίγο μια ταραντούλα (που τη βρήκε στη γειτονιά του). Τώρα ζει στη Γιούτα μαζί με τη γυναίκα του, τα τέσσερα παιδιά τους και τον σκύλο της οικογένειας.

Δες το βιντεο με τις ερωταπαντησεις